schedule
NON - STOP

La deschidemusi.ro, protejarea datelor personale ale clientilor nostri este o prioritate esentiala. Ne angajam sa respectam si sa protejam confidentialitatea informatiilor personale colectate de la dvs. prin intermediul acestui site.


Informatii colectate

Colectam informatii personale, cum ar fi numele, adresa de email, numarul de telefon, adresa de livrare si alte informatii relevante, in scopul oferirii serviciilor si produselor solicitate. De asemenea, putem colecta informatii referitoare la utilizarea site-ului si la comportamentul de cumparare, in scopul imbunatatirii experientei utilizatorului si a personalizarii ofertei noastre.


Utilizarea informatiilor

Informatii personale colectate prin intermediul acestui site vor fi utilizate exclusiv pentru scopurile specificate, cum ar fi:

  • Procesarea comenzilor si livrarea produselor si serviciilor solicitate
  • Comunicarea cu dvs. privind starea comenzii si alte aspecte legate de livrare
  • Personalizarea ofertei si a experientei de cumparare
  • Analiza comportamentului de cumparare si a preferintelor utilizatorilor

Partajarea informatiilor

Informatii personale colectate prin intermediul acestui site nu vor fi partajate cu terte parti, cu exceptia situatiilor in care acest lucru este necesar pentru indeplinirea scopurilor specificate sau in cazul in care este cerut prin lege.


Securitatea informatiilor

Ne angajam sa luam masurile necesare pentru a proteja confidentialitatea informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. Acestea includ masuri tehnice si de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la informatii.


Schimbari ale politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate in orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe acest site. Va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu politica noastra actuala de confidentialitate.


Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de email [contact@deschidemusi.ro].

contact@deschidemusi.ro

Aleea Ciceu 5, Bucuresti

phone
NON - STOP
0731.118.297
icon
Deschidemusi
phone
NON - STOP
0731.118.297

contact@deschidemusi.ro

Aleea Ciceu 5, Bucuresti

Despre noi

Suntem o firmă cu o experiență de 10 ani în domeniul deblocărilor de uși, oferind servicii de calitate în București și Ilfov.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe