schedule
NON - STOP
blog

Oferim servicii profesionale de deblocare a ușilor metalice, ușilor de lemn, ușilor de termopan, ușilor de sticla, inlocuire yale și butuci. Cu 10 ani de experiență în acest domeniu, suntem dedicați să oferim clienților noștri un serviciu rapid, eficient și fiabil.

Indiferent de sistemul de închidere al ușii tale, tehnicienii noștri sunt pregătiți să intervină fără a provoca daune ușii. Înțelegem importanța de a rezolva o situație neplăcută cât mai rapid posibil, astfel încât să eviți stresul și disconfortul. De aceea, timpul mediu de răspuns pentru intervenții este de 30 de minute, iar tehnicienii noștri sunt disponibili non-stop 24/7.

img
img

Serviciile noastre de deblocare includ deblocare uși metalice, deblocare uși de lemn, deblocare uși termopan, deblocare uși de sticlă, înlocuire yale și butuci. Oferim, de asemenea, servicii de reglare a ușilor și instalare yale noi.

Nu ezitați să apelați la serviciile noastre pentru orice nevoie de deblocare sau înlocuire a yalelor, indiferent de ora sau ziua. Suntem aici să vă oferim soluții rapide și fiabile la orice problemă legată de ușile tale.

Parerea clientilor

"Am fost uimită de profesionalismul și rapiditatea cu care echipa de la deschidemusi.ro m-a ajutat să deblochez ușa. Tehnicienii au venit în mai puțin de 30 de minute și au rezolvat problema fără a provoca daune ușii. Sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite și aș recomanda cu încredere acestă firmă oricui se confruntă cu probleme similare."

Maria Popescu

"Nu am mai întâlnit niciodată o echipă de deblocare atât de profesionistă și de rapidă ca cea de la Deschidemusi.ro. Când am încuiat cheia mașinii în interior, m-am gândit că voi fi nevoit să aștept ore întregi pentru a o debloca. Dar echipa a venit în mai puțin de 30 de minute și a rezolvat problema fără să producă nicio zgârietură sau daune mașinii. Recomand Echipa deschidemusi.ro pentru serviciile de deblocare uși ale mașininilor."

Ion Vlad

"Am apelat la serviciile Deschidemusi.ro atunci când am uitat combinația seifului meu și am fost uimită de profesionalismul și competența tehnicienilor. Au reușit să deblocheze seiful fără a-l deteriora și să-mi restabilească accesul la conținutul acestuia într-un timp record. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și le recomand cu încredere oricui se confruntă cu probleme similare."

Elena Rădulescu

contact@deschidemusi.ro

Aleea Ciceu 5, Bucuresti

phone
NON - STOP
0731.118.297
icon
Deschidemusi
phone
NON - STOP
0731.118.297

contact@deschidemusi.ro

Aleea Ciceu 5, Bucuresti

Despre noi

Suntem o firmă cu o experiență de 10 ani în domeniul deblocărilor de uși, oferind servicii de calitate în București și Ilfov.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe