schedule
NON - STOP
blog

Vă protejați valorile și documentele importante într-un seif, dar ce se întâmplă atunci când acesta nu mai poate fi deschis? La Deschidemusi.ro, ne asigurăm că situațiile neplăcute, cum ar fi aceasta, sunt rezolvate cât mai rapid și eficient posibil.

Cu o experiență de 10 ani în domeniu, tehnicienii noștri sunt pregătiți să deblocheze orice tip de seif, indiferent de marcă, model sau an de fabricație.

img
img

Folosim tehnici non-distructive, care permit deschiderea seifului fără a-i provoca daune, în plus, suntem disponibili non-stop 24/7 pentru a putea interveni în orice moment. Siguranța și confidențialitatea informațiilor și a bunurilor tale sunt întotdeauna prioritare pentru noi.

Apelați cu încredere la serviciile noastre de deblocare seif în București și în zonele limitrofe și veți avea siguranța că valorile și documentele tale sunt în siguranță. Timpul mediu de răspuns pentru intervenții este de 30 de minute."

Parerea clientilor

"Am fost uimită de profesionalismul și rapiditatea cu care echipa de la deschidemusi.ro m-a ajutat să deblochez ușa. Tehnicienii au venit în mai puțin de 30 de minute și au rezolvat problema fără a provoca daune ușii. Sunt extrem de mulțumită de serviciile oferite și aș recomanda cu încredere acestă firmă oricui se confruntă cu probleme similare."

Maria Popescu

"Nu am mai întâlnit niciodată o echipă de deblocare atât de profesionistă și de rapidă ca cea de la Deschidemusi.ro. Când am încuiat cheia mașinii în interior, m-am gândit că voi fi nevoit să aștept ore întregi pentru a o debloca. Dar echipa a venit în mai puțin de 30 de minute și a rezolvat problema fără să producă nicio zgârietură sau daune mașinii. Recomand Echipa deschidemusi.ro pentru serviciile de deblocare uși ale mașininilor."

Ion Vlad

"Am apelat la serviciile Deschidemusi.ro atunci când am uitat combinația seifului meu și am fost uimită de profesionalismul și competența tehnicienilor. Au reușit să deblocheze seiful fără a-l deteriora și să-mi restabilească accesul la conținutul acestuia într-un timp record. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite și le recomand cu încredere oricui se confruntă cu probleme similare."

Elena Rădulescu

contact@deschidemusi.ro

Aleea Ciceu 5, Bucuresti

phone
NON - STOP
0731.118.297
icon
Deschidemusi
phone
NON - STOP
0731.118.297

contact@deschidemusi.ro

Aleea Ciceu 5, Bucuresti

Despre noi

Suntem o firmă cu o experiență de 10 ani în domeniul deblocărilor de uși, oferind servicii de calitate în București și Ilfov.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe